Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Miraç Gecesi özel programına katıldı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Gaziantep Şahinbey Millet Camii'nde düzenlenen "Miraç Gecesi Özel Programı"na katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

7.02.2024 09:57:00 0
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş

Programda Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve ilahilerin ardından bir konuşma yapan Başkan Erbaş, Miraç Kandili'nin önemini ve anlamını anlattı. Miraç'ın, Hz. Muhammed'in (s.a.s.) Rabbimizle yüce bir buluşma gerçekleştirdiği ve manevi bir yükseliş yaşadığı bir gece olduğunu belirten Erbaş, bu gecenin Müslümanlar için büyük bir feyiz ve bereket kaynağı olduğunu söyledi.

Başkan Erbaş, konuşmasında ayrıca 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlere de değindi. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Erbaş, depremin ardından milletimizin sergilediği dayanışma örneğini övdü.

Programa, Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Fatma Şahin ve Sermet Atay, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, il müftüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Erbaş, depremde hayatını kaybedenler için dua etti ve milletimize sabır ve metanet diledi. Programın sonunda Başkan Erbaş, vatandaşlarla selamlaşarak kandil tebriklerini kabul etti.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM