Depremzedelerin örnek daireler ortaya çıkıyor!

Kahramanmaraş'ta depremzedelere yönelik konut projelerinde örnek daireler ortaya çıkıyor.

GÜNDEM 5.07.2023 16:14:00 0
Depremzedelerin örnek daireler ortaya çıkıyor!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Ağyar Mahallesi'nde yapımı devam eden toplu konut projelerinde yapım çalışmaları hızla ilerliyor.

Bazı binaların temelleri atılırken, bazılarının çatıları yapılmış durumda. Örnek dairelerin ortaya çıktığı alanın 43 blok olması bekleniyor.

Toplu konut projesi kapsamında site 862 daire, 5 dükkanlı bir ticari üniteden oluşacaktır. Dairelerin 3 yatak odası artı bir salon olarak tasarlandığı ve 29'u engelliler için olmak üzere toplam 441 araçlık park yeri bulunacağı da kaydedildi.

Depremzedelerden İbrahim Bozbayır, konut projesinin bir an önce tamamlanıp teslim edilmesinden umutlu olduklarını belirterek, "İnsanların kısa sürede konteynerlerden evlerine geçiş yapmasını temenni ediyoruz." dedi. 

Devam eden çalışmalara tanık olan site sakini Hatice Toygün, "İlerleme dikkat çekici ve işçiler harika bir iş çıkarıyor. Kaliteli malzemeler kullandıklarını duydum. Günlük iş akışı çok verimli. Bir sonraki bina daha bitmeden evleri bir an önce sahiplerine teslim etmek için her türlü çabayı gösteriyorlar." ifadesini kullandı. 

 


GÜNDEM
1

Türkiye'den İsrail kararı! Tüm ticaret ilişkileri durduruldu

2

İki lider arasında kritik görüşme: özgür Özel AK Parti Genel Merkezi'nde

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da irkçı saldırılar örtbas ediliyor

4

Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi

5

İstanbul'da nisan ayında fiyatı en fazla artan ve azalan ürünler belli oldu

SİYASET