Depremin şiddetini gösteren anlar kameralara yansıdı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen illerden Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşanan deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

GÜNDEM 3.03.2023 14:29:00 0
Depremin şiddetini gösteren anlar kameralara yansıdı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde, facianın boyutu güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. 

İslahiye'de, 7.7'lik depremin yaşandığı anlardaki görüntülerde 5 katlı binanın çökme anı kameralara yansıdı. 

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli sabah 04.17'deki deprem anında İslahiye'deki bir marketteki rafların sallanması da güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 

Depremde İslahiye'deki bir güvenlik kamerasının deprem anında kaydettiği görüntülerde 5 katlı binanın çökme anı yer aldı. 

 Öğlen saat 13.24'te Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki deprem esnasında ise İslahiye'deki bir benzin istasyonunun güvenlik kameraları, yaşanan paniği ve 6 katlı bir binanın çökme anlarını görüntüledi. 

 Kameralar, istasyon önünde bekleyen vatandaşların hızla araçlara binmelerini ve bazı vatandaşların yaya olarak kaçmalarının yanı sıra, binanın çökmesi ve hemen ardından yükselen toz bulutunu kayıt altına aldı. 

 Depremin şiddeti gözler önüne serildi

 Elbistan merkezli 7.6'lık depremin en şiddetli dalgaları ise bir başka güvenlik kamerasına yansıdı. Henüz yeri tam belirlenemeyen kamera görüntülerinde P olarak adlandırılan ilk dalgalar ile ikinci en şiddetli dalgası olan S dalgaları ile çevredeki sesler de net bir şekilde yer aldı. Depremin en yıkıcı dalgalarının kayıt altına alındığı deprem anındaki görüntülerde sallantıyla birlikte tek katlı ahşap yapıdan hızla kaçan bir köpeğin panik anları da görüntülere yansıdı. 
                                      


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı

2

Akaryakıtta müjde! Benzine 1,80 TL, motorine 1,20 TL indirim bekleniyor!

3

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

4

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

5

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM