Depremin izleri 11 boş çerçeveyle anlatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Kahramanmaraş Depremi'nin izlerinin anlatıldığı "11 Boş Çerçeve" temalı serginin açılışında duydu dolu anlar yaşandı.

YAŞAM 17.06.2023 16:23:00 0
Depremin izleri 11 boş çerçeveyle anlatıldı

 Geçtiğimiz 6 Şubat günü meydana gelen ve 11 ilde büyük bir yıkıma neden olan Kahramanmaraş Depremi'nin izleri, Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen sergide anlatıldı. Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen serginin açılışı töreninde duygu dolu anlar yaşanırken, üzerinde sadece mumların yakıldığı ve depremden etkilenen 11 ili sembolleştiren 11 boş çerçeve serginin en dikkat çeken eseri oldu. Açılış töreninin ardından yayınlanan "11 Boş Çerçeve Kısa Film Gösterimi" sırasında kimi vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.


 Deprem felaketinde yaşanan acıların anlatılması amacıyla gerçekleştirilen sergideki 11 boş çerçevenin çok şey anlattığını ifade eden katılımcılar ise sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

 Ayrıca sergi açılışı öncesinde Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Oyunları kursiyerleri tarafından sergilenen halk oyunları gösterileri de izleyenlerden tam not aldı. 


                                       


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM