Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Enflasyonla mücadeleyi sürdüreceğiz"

Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz, Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 15.08.2023 16:30:00 0
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın başkanlık ettiği Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) Toplantısı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapıldı.

Toplantıya Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhakesi, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdülkadir Uraoğlu, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve sivil toplum kuruluşları katıldı. 

YOİKK Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Enflasyonla mücadeleyi sürdüreceğiz. Demiryollarının da önümüzdeki dönemde daha fazla önceliklendirilmesi ve liman bağlantılarının, üretim merkezi bağlantılarının güçlendirilmesi de temel hususlar arasında yer alıyor. Emisyon ticaretinin kurulması aciliyeti olan bir konu olarak konuşuldu. İstanbul başta olmak üzere afete hazırlık çalışmalarının hızlandırılması konusu da bugün gündem oldu. Yatırım süreçleri kolaylaştıkça bu kapsamlar yatırımcılarımıza ve milletimize de yansıyacaktır" dedi. 

                                          


GÜNDEM
1

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da irkçı saldırılar örtbas ediliyor

2

Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi

3

İstanbul'da nisan ayında fiyatı en fazla artan ve azalan ürünler belli oldu

4

Kemal Kılıçdaroğlu’na 2 yıl 4 aya kadar hapis talebi

5

Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar şehit oldu!

SİYASET