Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay duyurdu! 'Fark açıldı'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay "Anketlerde önde olduğumuzu söyleyebilirim. Son 10-15 günkü trende baktığımızda aradaki farkın Cumhur İttifakı lehine açıldığını görüyoruz." Şeklinde ifade etti.

GÜNDEM 20.04.2023 12:07:00 0
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay duyurdu!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Oktay, "Kendi koyduğumuz hedefleri hep kendimiz egale ettik. Cumhurbaşkanımız da hep yeni hedefler koydu. Türkiye ile ilgili hedeflerimiz var. Biz bunlardan vazgeçmiş değiliz. Senaryo yazan başrol olan bir Türkiye var. Dünyada sözü geçen bir liderimiz var. Kandil'deki teröristlerden birinin net sözleri vardı. 'Erdoğan bizi bitirecek, kökümüzü kazıyacak. Kılıçdaroğlu'nu desteklemek lazım, 7'li masayı desteklemek zorundayız' diyorlar sürekli. 80 yıl boyunca yapılamayanları biz 20 yılda yaptık. Terörist teröristtir! Terörle mücadelede duruşumuz nettir" açıklamasında bulundu.

"Son 10-15 Günde fark açıldı"

Oktay, "Seçimi birinci turda kazanacağımızdan eminiz. Ankara'dan ve sokaklardan aldığımız geri bildirim bu işin ilk turda biteceği! İkinci tura bu işi bırakıp milletimizi yormanın anlamı yok. Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Anket sonuçları da bunu gösteriyor, sürekli anket yapılıyor. Önde olduğumuz bir gerçek. Son 10-15 gündeki trendde aradaki farkın açıldığını görüyoruz" dedi.


GÜNDEM
1

1 MAYIS'TA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ!

2

Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu

3

TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki: "İhmalin bedeli ağır oldu"

5

İçişleri Bakanı: DEAŞ'lı terörist Beykoz'da yakalandı