Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Barış Diplomasisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden Rusya-Ukrayna Savaşı'nda yeni bir insani koridor açılması için Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bu anlamda görüşme yapacak.

POLİTİKA 12.01.2023 19:18:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Barış Diplomasisi

Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından Ankara’da bir otelde düzenlenen "21. Yüzyılda İnsan Haklarının Geleceği" konulu konferansın kapanış konuşmasını yapan Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, Rusya-Ukrayna arasında insani koridorun oluşması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek istediğini ve Erdoğan’ın bunu memnuniyetle karşıladığını söyleyerek, “Böyle bir toplantıdan sonra başarabilirsek Rusya’da veya Ukrayna’da bulunan yaralıların karşılıklı takası, çocukların veya kadınların takasını başarabilirsek bu toplantının en anlamlı yönlerinden biri bu olacaktır” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÜÇLÜ ZİRVE 

Cumhurbaşkanlığının Erdoğan öncülüğünde insani koridor için gerekli çalışmayı başlattığını kaydeden Malkoç, “Sayın Cumhurbaşkanımız bugün veya yarın hem Sayın Zelenskiy ile hem de Putin’le bu anlamda görüşme yapacağını ifade etmek istiyorum. Bundan sonrası bize düşüyor. Birlikte koordine edeceğiz” açıklamasını yaptı.


GÜNDEM
1

Bahçeli'den İmamoğlu'na Hamas tepkisi

2

Simit fiyatlarına bakanlık onayı zorunlu hale geldi!

3

TBMM Başkanı Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları için görüşmelere başlıyor

4

1 MAYIS'TA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ!

5

Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu

SİYASET