Cumhurbaşkanı Erdoğan : '' Seçimin tarihi belli''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van’da “Gençlik Buluşması” programına katıldı. Seçimin tarihinin belli olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bay Kemal kendini hazırla, sen önce aday mısın değil misin onu açıkla'' dedi.

GÜNDEM 12.06.2022 23:25:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan :

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları: “(Kılıçdaroğlu’na) Kasımda seçim yok, seçim önümüzdeki yılın haziranında, kendini oraya hazırla. Sen aday mısın değil misin onu açıkla ya da adayını açıkla.”

Adaylık konusunda hala isim açıklamayışlarını niye diye arkadaşlarımızla tartışıyoruz. Enteresan. Hep birbirilerine pas atıyor fakat perde arkasında da adaylık yarışını kendi içlerinde yapıyorlar. Bizde bir laf var “Elalemin derdi bizi mi gerdi” diye. Onların derdi bizi mi gerdi bize ne? Biz işimize bakıyoruz. Herhalde YSK’nın ilanına kadar bunlar adaylarını açıklayamazlar.

Seçimin tarihi belli, ne zaman? Önümüzdeki yılın haziranında seçim var. Bay Kemal kendini hazırla, sen önce aday mısın değil misin onu açıkla. Kasım ayında seçim yok. Aday değilsen adayını açıkla. Onlarınki 6’lı masa değil 3’lü masa.


GÜNDEM
1

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı

2

45 il için sarı kodlu uyarı! Fırtına geliyor

3

ERDOĞAN’DAN İSRAİL’İN MİSİLLEMESİNE NET YORUM!

4

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda bulunan Türk bayrağı kaldırıldı

5

SALDIRI SONRASI REİSİ'DEN İLK AÇIKLAMA

DÜNYA

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı