Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE’de gençlerle sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne düzenlediği ziyaret kapsamında dün Dubai’deki EXPO 2020’de “Türkiye’nin Ulusal Günü Etkinliklerine” katıldı.

16.02.2022 14:36:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE’de gençlerle sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai EXPO 2020 ziyareti sırasında Gençlik Pavilyonu'nda bir araya geldiği BAE'li gençlere seslenerek, “Sizlerden Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında gönül elçileri olarak hareket etmenizi bekliyoruz” dedi.   
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne düzenlediği ziyaret kapsamında dün Dubai’deki EXPO 2020’de “Türkiye’nin Ulusal Günü Etkinliklerine” katıldı. Dubai EXPO 2020’de Türkiye, Azerbaycan ve BAE pavilyonlarını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada BAE’li gençlerle bir araya geldi. Gençlik Pavilyonu'nda BAE'lı Gençlerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslenerek, “Sizlerin şahsında Körfez Bölgesi’ndeki ve gönül coğrafyamızın dört bir köşesindeki tüm gençlere selamlarımı gönderiyorum. Birleşik Arap Emirliklerinin geleceği olan siz kıymetli kardeşlerim de bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum” dedi. 
  “Nerede olursa olsun gençlerle bir araya gelişimizde her sohbetimize İslam dünyasının geleceğine dair umutlarımın arttığını görüyorum” diyen Erdoğan, “Toplantılar esnasında ufku ve vizyonu açık pırıl pırıl gençlere sahip olduğumuzu görmenin bahtiyarlığını yaşıyorum. Tabi o tabloyu gördüğümüz zaman Allah’ın rahmetinden umudumuzu kesmiyoruz. Ülkemizde Teknofest gençliği diye tarif ettim bu gençlik, önüne çıkartılan engelleri aşa aşa yoluna kararlılıkla devam ediyor. Sizlerin hayata umut ve heyecanla bakmanız bize de yeni hedefler için cesaret ve ilham aşılıyor. Sizlerden aldığımız güçle, biz de daha güzel daha müreffeh daha huzurlu bir dünyanın tesisi için gece gündüz demeden çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM