Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: “Netenyahu hükümeti Filistinli çocuklara 'Holokost' uyguluyor”

"İsrail’in Netanyahu hükümeti ve yandaşı ülkeler, insanlık tarihinde Filistinli çocuklara ikinci bir ‘Holokost’ uyguluyor”

POLİTİKA 1.11.2023 11:26:00 0
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: “Netenyahu hükümeti Filistinli çocuklara

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, “Ben insanım diyen her dinden, her dilden, her ırktan insanın tek gündemi olan İsrail’in Netanyahu hükümeti ve yandaşı ülkeler, insanlık tarihinde Filistinli çocuklara ikinci bir ‘Holokost’ uyguluyor” dedi.
İsrail’in Filistinli çocukları, sivilleri, camileri, okulları ve hastaneleri bombaladığını vurgulayan Topçu, Filistinli çocukların uğradığı zulme dikkat çekti. Topçu, “Asrımızda Filistinli çocuklara jenosit uygulayan Netanyahu ve yandaşlarının ruh ikizleri olan Hitler de yaklaşık 6 milyon Yahudi ile birlikte 90 milyona yakın insanın ölümüne neden olmuş ve intihar etmeden önce cesedinin yakılmasını emretmişti” dedi.

“Netenyahu hükümeti Filistinli çocuklara ‘Holokost’ uyguluyor”
Her dil ve dinden insanın İsrail’in katliamlarına dur demesi gerektiğini belirten Topçu, “Ben insanım diyen her dinden, her dilden, her ırktan insanın tek gündemi olan İsrail’in Netanyahu hükümeti ve yandaşı ülkeler, insanlık tarihinde Filistinli çocuklara ikinci bir ‘Holokost’ uyguluyor” diye konuştu.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM