Çocuk parkında cinayet

İzmir Urla’da, parka konuşmaya giden gençlerin arasında çıkan tartışma sonucu 17 yaşındaki Emre Heybet yaralandı. Kalbine aldığı bıçak darbesi ile hastaneye kaldırılan genç, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ASAYİŞ 22.07.2023 14:20:00 0
Çocuk parkında cinayet

 Olay, İzmir'in Urla ilçesi Altıntaş Mahallesi’nde bulunan çocuk parkında dün saat 17.00’da meydana geldi. İddiaya göre parka konuşmaya giden gençlerin arasında çıkan tartışma sözlü atışmaya, daha sonrada kavgaya döndü. 

Hızını alamayan gençlerden biri, yanında getirdiği bıçağı cebinden çıkarıp bir anda Emre Heybet isimli 17 yaşındaki gencin vücuduna sapladı. 

Kalbine aldığı bıçak darbesi ile Heybet, olduğu yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesiyle olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekibi geldi. 

Sağlık görevlileri tarafından yapılan müdahaleden sonra Heybet ambulans ile Urla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen Emre Heybet, hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili yürüttüğü soruşturma neticesinde 18 yaş altındaki 2 kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma Urla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Heybet'in cenazesinin ikindi namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi. 

                                         


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM