Canan Karatay yine ezber bozdu! "Her sabah aç karnına için cin gibi olursunuz"

Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü Canan Karatay, aç karnına kahve tüketmenin faydalarını bir bir sıraladı.

GÜNDEM 21.05.2022 16:50:00 0
Canan Karatay yine ezber bozdu!

Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü Canan Karatay, katıldığı programlarda verdiği röportajlarda dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor. Obezite düşmanlığı ile bilinen Canan Karatay, doğal beslenme tavsiyeleriyle vatandaşlara tavsiyeler veriyor.

Kamuoyunun gündeminden düşmeyen Canan Karatay, geçtiğimiz günlerde GZT’ye verdiği röportajda da geleneği bozmayarak dikkat çeken çıkışlarda bulundu.

Aç karnına için cin gibi olursunuz

Her sabah mutlaka bir fincan Türk kahvesi içtiğini söyleyen Karatay, şekere karşı açtığı savaşı, burada da devam ettirdi. Türk kahvesinin şekeri sevmediğini, mutlaka şekersiz tüketilmesi gerektiğini belirten ünlü doktor, kahvenin çok güçlü bir antioksidan olduğunun altını çizdi.

Karatay, “Kahve çok önemli, çok güçlü bir antioksidan… Ben sabah aç karnına içerim. Uyandırır, rahatlatır, çok güçlü antioksidandır” şeklinde konuştu.

Domatesten 100 kat etkili

Türk kahvesinin uyandırdığını ve rahatlattığını ifade eden Karatay, antioksidan açısından da zengin olduğunun altını çizdi. Bir fincan Türk kahvesinden alınan antioksidanın bir domatesten alınandan çok daha etkili olduğunu belirten Karatay, “Bir Türk kahvesi fincanı, domatesin verdiği antioksidandan 100 daha fazla antioksidan verir vücudunuza. Beyni de açar, cin gibi olursunuz…” sözleriyle açıklamalarına devam etti.


GÜNDEM
1

Marketlerde etiket değişimi bitecek! Ambalaj üzerine tavsiye fiyatı geliyor!

2

Kurşunlu sahilinde bir ceset bulundu, kayıp mürettebata ait olduğu tahmin ediliyor

3

7 terörist MİT ve Hudut Kartalları operasyonuyla yakalandı!

4

Son dakika! Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti

5

Emniyet şeridi ihlali yapana tam 6 bin 440 TL ceza!

EKONOMİ