Bursa'da otomobilde vahşet!

Lüks otomobildeki arkadaşı tarafından boğazından bıçaklanan 40 yaşındaki Mustafa Ekşi, Bursa'da şok edici bir cinayete kurban gitti.

ASAYİŞ 6.07.2023 12:13:00 0
Bursa

Bursa'da dehşete düşüren bir cinayet gerçekleşti.

Lüks otomobiliyle seyir halinde olan 40 yaşındaki Mustafa Ekşi, aynı araçta bulunan arkadaşı tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

Cinayet zanlısı olay yerinden kaçarken, polis yoğun bir şekilde arama çalışmalarını sürdürüyor ve olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Bursa'da meydana geldi. Mustafa Ekşi ve arkadaşı, Ankara yolunda seyahat ederken henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden tartışmaya başladılar. Tartışma hızla büyüyerek devam ederken, arkadaşı önce Ekşi'nin kolunu ardından da boğazını bıçakladı. Ekşi, hayatta kalmak için aracı durdurdu ve acil yardım için çevredeki binlerce kişinin alışveriş yaptığı kent meydanına yakın bir noktada yardım istedi.

Çevredeki sürücüler ve esnaf hızla olaya müdahale etti. Ağır kan kaybı yaşayan Mustafa Ekşi'ye yardım etmeye çalışan vatandaşlar, aynı zamanda durumu 112 acil servisine bildirdi. Sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve ağır yaralı Ekşi'yi hastaneye kaldırdı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Ekşi hayatını kaybetti.

Korkunç cinayetin ardından Bursa polisi, bölgeyi ablukaya alarak güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. 

Cinayet zanlısını yakalamak için yoğun bir arama operasyonu ve olayla ilgili ayrıntılı bir soruşturma başlatıldı.


GÜNDEM
1

Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu

2

TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki: "İhmalin bedeli ağır oldu"

4

İçişleri Bakanı: DEAŞ'lı terörist Beykoz'da yakalandı

5

MİT Hakurk'ta 15 teröristi etkisiz hale getirdi

SİYASET