Bir çok ilçede motosiklet çalan şahısları Bolvadin’de jandarma yakaladı

şahısların daha öncede Bolvadin’de 2, Şuhut ilçesinde 2 ve Çay ilçesinde 1 motosikletin çalınması olaylarının failleri olduğunu belirtilirken, adliyeye çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ 4.08.2023 14:34:00 0
Bir çok ilçede motosiklet çalan şahısları Bolvadin’de jandarma yakaladı

 Afyonkarahisar’ın bir çok ilçesinde motosiklet çalan hırsızlar Bolvadin ilçesinde jandarma ekiplerinin başarılı takibi sonucu yakayı ele verirken, çalıntı motosikleti bulunup kendisine teslim edilen bir genç ise jandarmaya teşekkür etti. 


 Bolvadin ilçesine bağlı Dişli beldesinde yaşayan Nebi Can Şişik isimli genç jandarmaya başvurarak motosikletinin çalındığını söyledi. İhbar üzerine harekete geçen Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde motosikleti çalan şahısların Y.B. (19) ve F.B. (16) olduğunu tespit edildi. Ardından operasyon düzenleyen jandarma ekipleri şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Şişik’in bulunan motosikleti ardından kendisine teslim edildi. 
 Motosikleti bulunduğu için jandarma ekiplerine teşekkür eden Şişik, “Motosikletin çalındıktan sonra jandarmaya gittim. Kendileri de motosikleti buldu ve bana teslim ettiler. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi. 
 Olayın ardından Şişik kendisine teslim edilen motosikletini alarak evinin yolunu tuttu. 
 Öte yandan, şahısların daha öncede Bolvadin’de 2, Şuhut ilçesinde 2 ve Çay ilçesinde 1 motosikletin çalınması olaylarının failleri olduğunu belirtilirken, adliyeye çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
                                       


GÜNDEM
1

Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu

2

TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki: "İhmalin bedeli ağır oldu"

4

İçişleri Bakanı: DEAŞ'lı terörist Beykoz'da yakalandı

5

MİT Hakurk'ta 15 teröristi etkisiz hale getirdi

SİYASET