Beşiktaş'ın yıldızından olay çıkartan paylaşım!

Beşiktaş'ta sosyal medyada tepki çeken davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Fabrice N'Sakala, Borussia Dortmund maçı öncesinde olaylarına bir yenisini daha ekledi.

SPOR 8.12.2021 16:11:00 0
Beşiktaş

Beşiktaş’ta saha dışı olaylarla gündemden düşmeyen Fabrice N’Sakala, sosyal medyadaki tartışma yaratan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Beşiktaş’ın mağlup olduğu maçlardan sonra rakip takım oyuncularının sosyal medya paylaşımlarını beğendiği için taraftarın tepkisini çeken N’Sakala, Trabzonspor maçından sonraki hamlesiyle iyice gözden düşmüştü. Bordo mavili ekibe karşı alınan mağlubiyetten sonra Yusuf Sarı’nın paylaşımını beğenen N’Sakala, kısa süre sonra kadro dışı bırakıldı.

Deneyimli sol bek, konuyla ilgili olarak, “Bir gün takım arkadaşı, bir gün rakip ama sonsuza kadar aile… Rakibime saygı duymak, nazik olmak saygısızlık değildir” ifadelerinin yer aldığı bir mesaj yayınlasa da, bu paylaşım kadro dışı kalmasına engel olamadı. Takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren N’Sakala’nın, kendisi gibi kadro dışı kalan Adem Ljajic ve Jeremain Lens ile görüntülerini yayınlayarak içinde bulunduğu durumu tiye alması da tepki görmüştü.

DORTMUND MAÇINDAN ÖNCE…

Sosyal medya vukuatları bir türlü bitmeyen N’Sakala, son olarak Borussia Dortmund maçından önce yine Beşiktaş taraftarını çileden çıkartan bir video paylaştı. 31 yaşındaki futbolcu, Instagram hesabından Dortmund’un yıldızı Erling Haaland’ın olduğu bir videoyu yayınlayarak alkoş emojisi kullandı ve “Rakibine saygı duymalısın” ifadelerini kullandı. Kongolu sol bek gelen tepkiler üzerine bu paylaşımını sildi. Siyah beyazlı taraftarlar, N’Sakala ile kulübün ilişiğinin tamamen kesilmesi görüşünde birleşti.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM