Beşiktaş ve Galatasaray bu akşam zirve maçı yapıyor

Süper Lig'in 28. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren dev maçta Beşiktaş ve Galatasaray bu akşam saat 19.00'da Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek.

SPOR 3.03.2024 10:51:00 0
Beşiktaş ve Galatasaray bu akşam zirve maçı yapıyor

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbi, futbol tutkunlarını heyecanlandırıyor. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacak ve deneyimli hakem Halil Umut Meler yönetecek. Dev karşılaşma, beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Beşiktaş, Süper Lig'de çıktığı 27 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 46 puan topladı ve dördüncü sırada yer aldı. Galatasaray ise 72 puanla ikinci sırada bulunuyor ve son 15 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi.

Sarı-kırmızılı ekip, son 8 maçını kazanarak önemli bir galibiyet serisi yakalarken, Beşiktaş ise son 6 maçta mağlup olmadı. Ancak siyah-beyazlı ekipte 3 sakat ve 1 cezalı oyuncunun bulunması, takımın eksiklikleri arasında yer alıyor.

Her iki takımın da ligdeki başarılı performansları ve oyuncu kadrolarındaki eksiklikler, maçın kritik önemini artırıyor. Taraftarlar, bu heyecan dolu derbiye büyük ilgi gösterirken, hangi takımın galip geleceği merakla bekleniyor.

 


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM