Baykar’dan çirkin iftiraya cevap

Twitter’da başlatılan algı operasyonunda, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın, “Türkiye’de öyle bir kitle var ki, Bizans görse kahpeliğinden utanır” dediği iddia edildi. Söz konusu iftiraya Baykar’dan cevap geldi.

GÜNDEM 21.02.2023 19:03:00 0
Baykar’dan çirkin iftiraya cevap

Türkiye depremlerin açtığı yaralarla boğuşurken, dezenformasyonlar da mücadele ediyor. Son olarak sosyal medyada, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’a söylemediği bir söz üzerinden iftira atıldı.

Dünyanın en önemli savunma şirketlerinden olan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın “Türkiye’de öyle bir kitle var ki, Bizans görse kahpeliğinden utanır” açıklamasını yaptığına dair paylaşımlar sosyal medyada dolaşıma sokuldu. Söz konusu paylaşımlara Baykar'dan yalanlama geldi.

BAYKAR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Baykar Medya İlişkileri Direktörü İlker Akgüngör, asılsız paylaşımlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Akgüngör, ''Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın “Türkiye’de öyle bir kitle var ki, Bizans görse kahpeliğinden utanır” diye bir beyanı veya açıklaması yoktur. Son dönemde sosyal medyada Selçuk Bayraktar'a atfen sıkça dillendirilen bu sözlere itibar edilmemesini rica ederiz.'' ifadelerine yer verdi.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM