Başakşehir Güvercintepe'de yokuştan inen İETT otobüsü devrildi

Başakşehir Güvercintepe'de yokuştan inen yolcu dolu İETT otobüsü, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi.

19.09.2023 15:41:00 0
Başakşehir Güvercintepe


 Edinilen bilgilere göre kaza, Güvercintepe Mahallesi Yeşilyurt Sokak üzerinde yaşandı. MK11 hat numaralı Olimpiyatköy Metro - Güvercintepe seferini yapan yolcu dolu İETT otobüsü, rampayı çıkamayarak kaymaya başladı. Geri geri kayan otobüs önce yol kenarındaki bir sitenin duvarındaki elektrik direği ve doğalgaz kutusuna çarptı. Kaymaya devam eden otobüs, yaklaşık 50 metre sonra devrilerek yan yattı. 

Başakşehir Güvercintepe’de yokuştan inen İETT otobüsü devrildi


 Kazadan sonra otobüste adeta can pazarı yaşandı. Otobüste bulunan yolcular kendi imkanları ile dışarı çıkmaya çalıştı. Kazada 5 yolcu yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, polis ve itfaiye sevk edildi. Yaralı yolcular sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. Çevrede güvenlik şeridi oluşturan polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Otobüs şoförü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 


 Otobüsün kaza yaptığı bölge dron ile de görüntülendi. Kazanın meydana geldiği yerin hemen yanında Hikmet Uluğbay Ortaokulu'nun olduğu görüldü. Kazanın okul çıkış saatinden önce meydana gelmesi, yaşanabilecek bir faciayı önledi. 

 


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM