Bartın'da kademeli normalleşme için kararlar alındı

Salgın döneminde kademeli normalleşmeye geçmeye hazırlanan Bartın'da eğitim öğretim ve 65 yaş üstü vatandaşlarla ilgili kararlara imza atıldı.

İÇ HABER 20.02.2021 15:39:00 0
Bartın

Bartın'da koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlerde kademeli gevşeme kararı alındı.

Bartın Valiliği Pandemi İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 1 Mart’tan itibaren yüz yüze eğitime geçilmesine, 65 yaş ve üzeri için pazar yeri kısıtlamasının kaldırılmasına karar verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın illerdeki kademeli normalleşme sürecine vaka durumuna göre, kentteki yetkililerin karar vereceğini açıklamasının ardından Bartın Valisi Sinan Güner başkanlığında Pandemi İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

BARTIN, 1 MART'TAN İTİBAREN KADEMELİ NORMALLEŞMEYE GEÇECEK

Toplantıda alınan kararlara göre 1 Mart tarihinden itibaren il genelindeki tüm okullarda yüz yüze eğitime geçilecek. 1'inci, 2'nci, 3'üncü, 4'üncü, 8'inci ve 12'inci sınıflarda eğitim-öğretim haftada 5 gün olarak gerçekleşecek.

5'inci, 6'ncı, 7'nci, 9'uncu, 10'uncu ve 11'inci sınıflar ise ikişerli gruplara ayrılacak. İlk gruplarda eğitim-öğretim pazartesi, salı günleri, ikinci gruplarda ise perşembe, cuma günleri gerçekleştirilecek. Çarşamba günleri ise okullarda dezenfeksiyon işlemleri yapılacak.


GÜNDEM
1

TSK'dan terör örgütlerine sert darbe! 23 terörist etkisiz hale getirildi

2

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında neler masaya yatırılacak?

3

TL Eylül 2021'den bu yana en değerli seviyesine çıktı

4

31 Mart seçimlerinin kesin sonuçları belli oldu

5

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, Gazze sınavını en başarılı veren ülkelerden biri"

ASAYİŞ