Balıkesir'de 4.8 büyüklüğünde deprem

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 4,8 büyüklüğünde #deprem meydana geldi.

CANLI YAYIN 22.01.2022 22:33:00 0
Balıkesir

İstanbul, Balıkesir, Bursa ve Kocaeli'de hissedildi. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 4.8 olarak ölçtü. Sarsıntı, İstanbul ve çevresinde de hissedildi. AFAD'dan yapılan ilk açıklamada, "Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde saat 22.31'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. An itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'da da hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun." ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

 İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. yerin 11 kilometre derinliğinde gerçekleşen sarsıntı, İstanbul ve çevresinde de hissedildi. 

 

Süleyman Soylu :

Balıkesir Dursunbey'de, 22.31'de gerçekleşen 4,7 büyüklüğünde #deprem'in ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine intikal eden herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır.

Ekiplerimiz tarafından saha taraması devam etmektedir.

Balıkesirimize ve hemşehrilerimize geçmiş olsun.


GÜNDEM
1

Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor

2

Türkiye pazar günü sandığa gidecek

3

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

4

BIST 100 güne yükselişle başladı

5

Gazze'de ölü sayısı 32 bin 490'a çıktı

EKONOMİ