Bakan Yardımcısı Dönmez yangın bölgesinde incelemeler bulundu

İnegöl’de 10 iş yerinin zarar gördüğü yangın sonrası, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez İnegöl’e geldi.

GÜNDEM 3.08.2023 11:50:00 0
Bakan Yardımcısı Dönmez yangın bölgesinde incelemeler bulundu

İnegöl’de yaşanan yangının yaralarını sarmak adına çalışmalar sürüyor. Tarihinin en büyük yangınlarından birini yaşayan İnegöl’de başta devlet kurumları olmak üzere herkes sürecin normale dönmesi adına bir dizi çalışma yürütüyor. 

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, kurum temsilcileri ve sanayicilerle bir araya geldi. Yangınla ilgili verilen bilgilerin ardından sanayiciler, Bakan Yardımcısı Dönmez’e taleplerini iletti. 

Karşılıklı istişareler neticesinde firmaların yeniden ayağa kaldırılması adına izlenecek yol haritası belirlenerek firma yetkililerine nasıl bir yol izlemeleri gerektiği aktarıldı. Sanayicilerin soruları üzerine Bakan Yardımcısı Dönmez ilgili kurumların en üst kademede yetkililerini arayarak bilgiler aldı, sanayicileri bire bir bu yetkililerle görüştürdü. 

Yangın sonrası başta alevlerle mücadele, sonrasında ise firmaların yeniden ayağa kaldırılması noktasında gösterilen çaba için firma temsilcileri teşekkürlerini iletti. 


GÜNDEM
1

RTÜK'ten kişisel verileri ihlal eden televizyonlara ceza

2

Irak'ın kuzeyinde PKK'lılara büyük darbe: 32 terörist etkisiz hale getirildi

3

Ümraniye'de otobüs şoförüne silahlı saldırı

4

Saraçhane'de polise saldıran 29 kişi gözaltına alındı

5

Nisan ayında enflasyon yüzde 3,18 artarak yıllık bazda yüzde 69,80'e ulaştı

GÜNDEM