Bakan Varank’tan Muhalefete sert mesajlar .. “Bunlar Gemlik’i İtalya’da zannediyorlar”

Bakan Varank, Batarya Fabrikası temel atma töreni öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı bekleyen Gemliklilere seslendi.

GÜNDEM 24.04.2023 14:59:00 0
Bakan Varank’tan Muhalefete sert mesajlar .. “Bunlar Gemlik’i İtalya’da zannediyorlar”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gemlik mitinginden  önce kürsüye çıkan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Varank Önce Gemliklilere seslenerek; ”Gemlik bugün bir başka güzel. Gemlik bugün  bir başka heyecanlı. Çünkü Gemlik “Milletin Adamı”’nı karşılayacak .Değerli Cumhurbaşkanımızın arkasında nasıl dimdik durdunuz, biz gayet iyi biliyoruz. Ama sizlerden bir söz almak istiyorum. 

14 Mayıs’ta yine milletin adamının arkasında dimdik durmaya var mısınız? Cumhur ittifakını sandıktan mecliste çoğunluğa getirmeye var mısınız? İl başkanımız söyledi. Dedi ki; buraya Türkiye’nin otomobiliyle geldik. Türkiye’nin otomobilini gördünüz mü? Beğendiniz mi? Türkiye’nin otomobilinin başkenti neresi? Şimdi, karşımızda öyle bir muhalefet var ki, cahil bir muhalefet var ki Gemlik’i nerede zannediyorlar biliyor musunuz? İtalya’da zannediyorlar İtalya’da. Çünkü bunların ne Türkiye’den, ne Bursa’dan haberleri var. Ne de Gemlik’ten haberleri var. 

Değerli kardeşlerim bakın karşımızda hep yıkmanın derdinde, engellemenin derdinde biz bu işin nasıl baltalarız, bunun derdinde olan bir muhalefet var. Bunlar kendini İtalya’da zannediyorlar. Ama benim Bursalı kardeşim onlara sandıkta öyle bir ders verecek ki onları tarihin çöplüğüne gönderecek. Buna var mısınız? Allah sizlerden razı olsun. Değerli kardeşlerim bakın günlerdir Bursa’da geziyorum. Her gün mutlaka bir arkadaşımızla karşılaşıyorum. Diyor ki Sayın Bakanım ben Togg’da çalışıyorum. Gemlik sokaklarında geziyorum. 

Sayın Bakanım ben Togg’da çalışıyorum diyen kardeşlerimize rastlıyorum. Ben Türkiye’nin otomobiline, üretim yapıyorum diyen firmalara rastlıyorum. İşte biz 21 yıldır bu ülkede taş üstüne taş koymanın derdinde olduk. Türkiye’nin otomobilinin, fabrikasının temelini attık. Şimdi otomobiller üretiliyor. Ama bugün Sayın Cumhurbaşkanımız başka bir müjde için buraya geliyor. Türkiye’nin ilk otomotiv batarya fabrikasının temelini inşallah gene Gemlik’te atacak. Gemlik kalkınacak. Bursa kalkınacak. Türkiye kalkınacak. 

Değerli kardeşlerim, 14 Mayıs çok önemli bir tercih. 14 Mayıs’ta biz aslında sadece bir oy atmayacağız. 14 Mayıs’ta hangi Türkiye olacağına karar vereceğiz. Kendi ayakları üzerinde duran, bağımsız politikaları izleyen, kendi kendine yetebilen bir Türkiye’yi mi istiyoruz, Yoksa birilerinin ağzının içine bakar, sürekli başka devletlerin kuyruğuna takılan  bir Türkiye mi istiyoruz? Bunun kararını 14 Mayıs’ta vereceğiz. Biz size güveniyoruz. Aziz milletimize inanıyoruz. Allah’ın izniyle bu Seçimi de zaferle geçireceğiz.” 

 


GÜNDEM
1

Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu

2

TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki: "İhmalin bedeli ağır oldu"

4

İçişleri Bakanı: DEAŞ'lı terörist Beykoz'da yakalandı

5

MİT Hakurk'ta 15 teröristi etkisiz hale getirdi

SİYASET