Bakan Varank’tan Bursa’da Özel Açıklamalar

Seçim Çalışmaları kapsamında seçim bölgesi Bursa’da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cuma namazını Ulucami’de kıldı.

GÜNDEM 14.04.2023 17:16:00 0
Bakan Varank’tan Bursa’da Özel Açıklamalar

Sabah saatlerinde AK Parti Bursa Milletvekili adaylarıyla seçim maratonunu Tophane Meydanında bulunan Osmangazi Türbesi’nde yaptıkları toplu dua ile başlatan Ak Parti 2.Bölge 1.sıra adayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa  Varank, öğle saatlerinde Cuma namazını kılmak için TOGG aracıyla Bursa Ulucami’ye geldi.

Namaz çıkışında açıklamalarda bulunan  Varank şunları söyledi: ”Değerli arkadaşlar mübarek Cuma gününde bismillah diyerek Bursa’daki çalışmalarımıza başladık. Bu dönemde milletimizin takdiriyle teveccühüyle inşallah Bursa’da milletvekili olarak milletimiz takdir ederse görev yapacağız. Bu manada seçim bölgemize geldik. Seçim çalışmalarımızı başlatmış olduk. Cuma namazımızı Ulucami’de kıldık.

Buraya Ankara’dan geldim.Sabah yerli ve milli gözlem uydusunun fırlatma programı vardı. Ama son dakika hava durumu sebebiyle bugün bunu başaramadık. İnşallah birkaç gün içinde yerli ve milli uydumuzu uzata göndereceğiz.Biz bu ülkede yirmi bir yıldır taş üstüne taş koymanın, Türkiye’de teknolojiye yatırım yapmanın üretime yatırım yapmanın derdinde olan bir siyasi hareketiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu ilkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için bütün arkadaşlarımızla gayret gösteriyoruz. 

Bugün buraya Türkiye’nin otomobiliyle geldik. Gemlik mavisi bir otomobille geldik. Biz bu otomobili yapacağız diye ilan ettikten sonra muhalefet bize hangi cümleleri kurdu, bizi nasıl yolumuzdan çevirmeye çalıştı, nasıl moralimizi bozmaya çalıştı kamuoyu bunu gayet iyi biliyor. Biz bu aracı tanıttık. Dediler ki hani bunun fabrikası nerede, fabrikanı temelini attık, açılışını gerçekleştirdik. Yalan söylüyorsunuz. Bu fabrikada üretim yok. Bu araçları yurt dışından getiriyorsunuz dediler. Şimdi TOGG yollarda. Bakan arkadaşlarımız Türkiye'nin otomobilini makam aracı olarak kullanıyorlar. Yıllarca bu ülkede vatandaşlarımız dediler ki Niye başka ülkelerin araçlarını makam aracı olarak kullanıyorsunuz niye bizim bir otomobilimiz yok. Şu anda bakan arkadaşlarımız.

Türkiye'nin otomobilini makam aracı olarak kullanıyor. Onların yapamazsınız dediği, yaptırmayız  dediği ne varsa biz onları yapa yapa mücadeleyi vere vere bugünlere geldik. İnşallah bundan sonraki dönemde de vatandaşlarımızın desteğiyle Bursalı hemşehrilerimizin desteğiyle Türkiye Yüzyılı’nı inşallah inşa edeceğiz. Türkiye bölgede ve dünyada sözü dinlenir bir ülke olarak yoluna devam edecektir. Bun yapmanın yolu da sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sıkı sıkı bir araya gelmek, ay yıldızlı bayrağımızın altında bu mücadeleyi vermekten geçiyor.

Biz Bursalı hemşehrilerimize  güveniyoruz. İnşallah bu dönemde de doğru tercihi yapacaklar, sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtacaklar,bu ülkenin rotasını salimen yolunda tutacaklar. Biz de inşallah hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nı daha müreffeh daha aydınlık Türkiye Yüzyılını hep beraber inşa edeceğiz. Bu dönemde hem Cumhur İttifakını mecliste çoğunluğa getireceğiz hem dem Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bulutlu mücadelemiz hayırlı uğurlu olsun. Bursa her şeyin en güzeline layık. inşallah biz de Bursa’nın hizmetkarı olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

 

 

 


GÜNDEM
1

1 MAYIS'TA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ!

2

Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu

3

TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki: "İhmalin bedeli ağır oldu"

5

İçişleri Bakanı: DEAŞ'lı terörist Beykoz'da yakalandı