Bakan Koca'dan son dakika açıklaması! 'Güzel haber' diyerek müjdeyi verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısı sonrası flaş açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 20.05.2021 20:25:00 0
Bakan Koca

'Güzel haberi vermek isterim' diyerek söze başlayan Sağlık Bakanı Koca günlük vaka sayısının uzun bir aradan sonra 10 binin altına düştüğünü belirtti. 

 Bakan Koca 1 Haziran normalleşme süreciyle ilgili olarak da bilgi verdi. Öte yandan Uğur Şahin, Biontech aşısıyla ilgili detayları açıkladı.
 

Bakan Koca kritik Bilim Kurulu toplantısı sonrası birbirinden önemli açıklamalarda bulundu ve vaka sayıları ile ilgili nefes aldıran haberi verdi. Bilim Kurulu'na Alman biyoteknoloji firması BioNTech'in kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin de bağlanarak açıklama yaptı. İşte Koca'nın açıklamalarından satır başları:

Bugün kapanma döneminden sonraki ilk Bilim Kurulu toplantımızı yaptık. Basın toplantımızın başında bir güzel haberi vermek isterim. Uzun bir aradan sonra günlük vaka sayımız 10 binin altına düştü. Bugün özellikle Uğur hocamızın bazı görüşlerinizi bizzat kendisinden duymanızı istiyorum. Bugün de medyaya yansımış oldu son olarak bildiğiniz gibi 27 Aralık'ta ilk anlaşmamızı yapmıştık. Vatandaşımız sizden bu anlaşmayı duymak ister. Altyapı olarak günde 1,5 milyondan fazla aşı yapabilme potansiyelimiz var.


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı

2

Akaryakıtta müjde! Benzine 1,80 TL, motorine 1,20 TL indirim bekleniyor!

3

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

4

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

5

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM