Bahçelievler’de doğalgaz patlaması

Bahçelievler’de 6 katlı bir binada meydana gelen patlamada 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Patlama sonrası sokak savaş alanına döndü.

ASAYİŞ 28.09.2023 15:59:00 0
Bahçelievler’de doğalgaz patlaması

Olay sonrası itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilirken, patlama nedeniyle binada ve çevrede oluşan hasar havadan görüntülendi.   

 

Olay, saat 15.00 sıralarında Bahçelievler Şirinevler 7. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde bulunan 6 katlı bir binada ilk belirlemelere göre doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlama sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından çevredeki hastaneye sevk edildi. Patlama nedeniyle park halindeki araçlar da hasar gördü. Patlama sonrası polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, patlama sonrası çevrede oluşan ufak çaplı yangına itfaiye ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu.  


 Patlama sonrası oluşan tahribat havadan görüntülendi 
 Doğalgaz patlaması sonrası çevrede oluşan tahribat ise dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde binanın dış cephesinin düştüğü ve kopan beton parçalarının park halindeki araçların üzerine ve sokağa düştüğü görülüyor. 

 


 

 


        


GÜNDEM
1

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır

2

Ticaret Bakanlığı'ndan kritik adım!

3

Milli Eğitim Bakanlığı "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni kamuoyuna sundu

4

İstiklal Caddesi saldırganına 7 kez ağırlaştırılmış müebbet

5

Öğretmene saldıran veli yakalandı, adalete teslim edildi

SİYASET