Bahçeli'den Erdoğan'a cevap: "Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Benim için bu bir final" sözlerine cevap verdi.

SİYASET 17.03.2024 11:59:00 0
Bahçeli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu benim için final" sözlerine dikkat çeken bir cevap verdi. Bahçeli, MHP'nin büyük kurultayında yaptığı konuşmada, Türk milletini yalnız bırakamayacaklarını vurguladı.

Kurultay kapsamında kürsüye çıkan Bahçeli, uzun ve dikkat çeken bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasının sonunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu benim için final" sözlerine atıfta bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın."

Bahçeli'nin bu sözleri, Türk siyasetinde önemli bir yankı uyandırdı. Bahçeli'nin ifadeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan desteğini bir kez daha gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mart yerel seçimleri kapsamında yaptığı açıklamalarda, "Bu benim için final" sözleri dikkat çekmişti. Erdoğan, seçimlerin ardından yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, "Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak." demişti.

Bahçeli'nin cevabıyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri ve Türk siyasetindeki geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Bahçeli'nin vurguladığı gibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk milletine olan bağlılığı ve liderliği önümüzdeki süreçte de tartışma konusu olmaya devam edecek gibi görünüyor.


GÜNDEM
1

Otogazda yarın gece indirime gidiliyor

2

Saraçhane'de gerginlik! Yasaklara rağmen toplanan kalabalığa polis müdahalesi

3

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçilere çarpıcı mesajlar

4

Diyanet uyardı: Hac vizesi olmayanlar Suudi Arabistan'dan gönderilecek!

5

Eşi cebinden habersiz para aldığı için boşanma davası açan kocayı Yargıtay haklı buldu

EKONOMİ