Bahçeli ilk mitingini Mersin'de yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin’de ‘Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin’ temalı açık hava toplantısında konuştu.

SİYASET 28.01.2024 15:42:00 0
Bahçeli ilk mitingini Mersin

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine kilitlendi. Bu kapsamda partilerde seçim hazırlıkları devam ediyor. MHP'de ilk seçim mitingini Mersin'de gerçekleştirdi.Mersin mitinginde konuşan Bahçeli şunları söyledi:

Mersin kardeşliğin timsalidir, aymazlığa geçit yoktur. Mersin son 5 yıldır yerinde saymakta. İdeolojik belediye anlayışı Mersin’i yorgun düşürmüştür. Hukuksuzluk Mersin’in yolunu kapatmıştır.

Şimdiye kadar kazanan bir avuç çıkarcıdır. CHP’li büyükşehir belediyesi bağlanan umutları israf etmiştir, hayal kırıklığı devasa boyutlara ulaşmıştır.
Devamlı şaibelerle anılan bir belediye yönetimi karşımızdadır. CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır. Başaracak olan Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmeli. Kayırmacılık, yolsuzluk Mersin’in önünü kapattı. Üretmeyenlere, Mersin’i tanımayanlara uğurlar olsun demeliyiz. Mersin için ümitler yeşermiştir. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir." dedi.

İSRAİL’E SOYKIRIM DAVASI
Lahey'de gerçekleşen soykırım davasına dair de konuşan Bahçeli, "Gazze’de çocuklar katlediliyor. İsrail soykırım suçu işliyor. Artık bu kan durmalı, silahlar susmalıdır. İki devletli çözüm iklimi olmalı. İhtiyati tedbir kararı alınması müsbet bir gelişmedir. Ara kararı hiçbir ülke görmezde gelemez üç maymunu oynayamaz.

Adalet mutlaka tecelli edilmeli. Türkiye bu süreçte insanlığın safında zalimliğin karşısında. Ürkenlerin farkındayız. Türkiye’yi zora sokmak için terör örgütlerini kullanıyorlar. Maksat Türkiye’yi durdurmak. Irak ve Suriye’nin kuzeyinde meşru varlığımızı çekemiyorlar." dedi.

Ana muhalefet partisi CHP hakkında da değerlendirmeler de bulunan Bahçeli,

“Demlenmiş CHP terörle mücadeleye şaşı bakmakta. CHP terör örgütünün kafesinde. Terörist Demirtaş’ın avukatı olan bu CHP’dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir. Mersin’in demlenmiş CHP zihniyetinden kurtarmak mecburiyettir.” dedi.


GÜNDEM
1

Otogazda yarın gece indirime gidiliyor

2

Saraçhane'de gerginlik! Yasaklara rağmen toplanan kalabalığa polis müdahalesi

3

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçilere çarpıcı mesajlar

4

Diyanet uyardı: Hac vizesi olmayanlar Suudi Arabistan'dan gönderilecek!

5

Eşi cebinden habersiz para aldığı için boşanma davası açan kocayı Yargıtay haklı buldu

EKONOMİ