Azeri sanatçı çocuktan muhteşem performans! Sesiyle dinleyenleri duygulandırıyor

Karabağ Zaferi'nin simgesi Azerbaycanlı Kenan Bayramlı, kurtarılan Şuşa şehrinde düzenlenen şenlikte sesiyle milyonların kalbine dokundu.

GÜNDEM 4.03.2023 13:59:00 0
Azeri sanatçı çocuktan muhteşem performans! Sesiyle dinleyenleri duygulandırıyor

Azerbaycanlı 16 yaşındaki Kenan Bayramlı, 2. Karabağ Savaşı sırasında okuduğu bir eserle savaşın simgelerinden biri olmuş ve "Karabağ'ın Sesi" olarak tanınmıştı. Savaşın ardından 2021'de Şuşa'da düzenlenen Harıbülbül Müzik Festivali'nde sahneye çıkan Bayramlı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, genç yeteneği dinlerken gözyaşlarını tutamadı. Milyonlarca kişiyi derinden etkilemişti.

Kenan Bayramlı: “Türkiye'de ve Azerbaycan'da ses sanatçılarının kendisine övgüyle bahsetmesinden gurur duyduğunu ifade eden Bayramlı, “Sosyal medyadan paylaşımlar oldu ve bana güzel sözler sarf ettiler. Genç biri olarak bu durum beni çok olumlu etkiledi. Bu sevgiyi, saygıyı görmek her insana nasip olmuyor. Onun için çok seviniyorum. İşgalden kurtarıldıktan sonra Şuşa'da Bayatı Şiraz muğamını seslendirirken hissetlerimi sözlerle ifade edemem. O topraklara gitmek, o topraklara ayak basarak Bayatı Şiraz'ı seslendirmek çok güzel hislerdi. Sözlerle ifade edilemez” dedi.


GÜNDEM
1

İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı

2

Akaryakıtta müjde! Benzine 1,80 TL, motorine 1,20 TL indirim bekleniyor!

3

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

4

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

5

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM