Azerbaycan’ın en büyük holdinginden dev bağış

Türkiye’nin acısını paylaşan can Azerbaycan nakdi yardımlarına devam ediyor. Azerbaycan’ın en büyük şirketlerinden biri olan Paşa Holding, Türkiye’ye 1 milyon dolarlık bağış yaptı.

GÜNDEM 10.02.2023 22:11:00 0
Azerbaycan’ın en büyük holdinginden dev bağış

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin etkilediği 10 ile dünyanın her yanından yardımlar gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin bu zor gününde onlarca ülkeden arama kurtarma ekipleri ve yardımlar bölgeye akmaya başladı. Bu ülkelerin başında ise can Azerbaycan geliyor. Hem Azerbaycan devletinin bölgeye yönlendirdiği yardımlar hem de Azerbaycanlı kardeşlerimizin yardım seferberliği bu iki ülkenin ayrılmaz bir parça olduğunu bir daha gözler önüne koydu.

Azerbaycan halkının ve devletinin yardımlarına ülkede faaliyet gösteren şirketler de aktif bir şekilde katılım sağlıyor. Azerbaycan’ın en büyük holdinglerinden Paşa Holding ve holdinge bağlı şirketler AFAD ve Ahbap Platformu’nun her birine 500 bin dolar olmakla toplamda 1 milyon dolar nakdi yardım gönderdi.

Paşa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kasımov yaptığı açıklamada depremde hayatını kaybeden insanlara başsağlığı dileyerek depremin yıkıcı sonuçlarının bir an önce ortadan kaldırılmasını dilediklerini belirtti.


GÜNDEM
1

Dünyada sıcaklık rekorları kırılıyor

2

49 ilde "Mahzen-40" operasyonu: Tefecilere ve dolandırıcılara darbe

3

İçişleri Bakanlığı: Mahzen-39 operasyonuyla 8 ilde suç örgütüne darbe vuruldu

4

Korku anları: İstanbul Havalimanı'nda Fedex kargo uçağı gövde üzerine indi!

5

CHP ve MHP liderlerinin görüşmesinin ayrıntıları ortaya çıktı

YAŞAM