Avcılar’da madde bağımlısı şahıs evini yakıp kaçtı

Avcılar’da, madde bağımlısı olan şahıs evini yakarak kaçarken, yangını söndürmek için gelen itfaiye ekiplerine saldırdı. Zorluk çıkaran şahıs polis ekiplerince zorla ambulansa bindirildi.

ASAYİŞ 25.10.2022 16:58:00 0
Avcılar’da madde bağımlısı şahıs evini yakıp kaçtı

  Olay, Avcılar Gümüşpala Mahallesi Atlı Sokakta saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı Bekir Rıfat E., kaldığı evi yaktı. Şahıs daha sonra sokağa çıkarak telefonla konuşmaya başladı. Dumanların çıktığını fark eden vatandaşlar itfaiyeye ve polise haber vererek, kendi imkanlarıyla binayı tahliye etti. Bağımlı şahıs gelen itfaiye ekiplerine saldırdı. Bunun üzerine olay yerine takviye polis ekipleri sevk edildi. Polis, şahsı zorla gözaltına alırken, itfaiye ekipleri ise yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü. 


  Polise zorluk çıkaran şahıs kelepçelenerek ambulansa alındıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Yangın nedeniyle evdeki eşyaların tamamı kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor. Öte yandan, bir kardeşinin de cezaevinde olan Bekir Rıfat E.’nin de kısa süre önce hapisten çıktığı ve annesi tarafından terk edildiği öğrenildi. Şahsın ikince sefer evi yaktığı belirtildi. 
  olayla ilgili konuşan görgü tanığı Gönül Şimşek, “Ben çocuğu tanıyorum, yarım saat önce iğne vurulmaya gidiyordum, telefonla konuşuyordu. İğne oldum geldi, itfaiye araçlarını görünce anladım. Madde bağımlısı, zaten annesi de bırakıp gitti. Daha önce de intihar edeceğini söylüyordu” dedi. 

                                         


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM