Arnavutköy’de iş yerinden hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Arnavutköy’de çeşitli aparatlar ile girdikleri iş yerinden 15 bin TL değerinde eşya çalan hırsızlardan biri polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

ASAYİŞ 6.03.2023 12:28:00 0
Arnavutköy’de iş yerinden hırsızlık yapan şahıs yakalandı

 Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 2 kişinin temkinli bir şekilde iş yerine girdikleri ve el çabukluğu ile elektronik eşyaları çaldıkları görüldü.   
 Olay 3 Mart günü sabah saatlerinde Arnavutköy Hadımköy Mahallesi'nde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 2 erkek şahsın çeşitli aparatlar yardımıyla iş yerine girdiği, iş yeri içerisinden 1 adet kamera kayıt cihazı, 1 adet cep telefonu, 2 adet dizüstü bilgisayar çaldığı tespit edildi. İş yeri sahibi zararının yaklaşık 15 bin TL olduğunu belirtti. 
 Polis ekipleri tarafından şüphelilerin yakalanmasına ilişkin başlatılan çalışmalar kapsamında, Y.Ç. isimli şahıs 6 Mart günü Hadımköy’de yakalanarak gözaltına alındı. Y.Ç. ‘iş yerinden ve kurumdan hırsızlık’  suçundan adli makamlara sevk edildi. 
 Öte yandan güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülere 2 şahsın temkinli bir şekilde iş yerine doğru ilerlediği ve el çabukluğu ile elektronik malzemeleri çaldıkları anlar yansıdı. 


GÜNDEM
1

Otogazda yarın gece indirime gidiliyor

2

Saraçhane'de gerginlik! Yasaklara rağmen toplanan kalabalığa polis müdahalesi

3

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçilere çarpıcı mesajlar

4

Diyanet uyardı: Hac vizesi olmayanlar Suudi Arabistan'dan gönderilecek!

5

Eşi cebinden habersiz para aldığı için boşanma davası açan kocayı Yargıtay haklı buldu

EKONOMİ