Ankara'da tefecilik suçunu işleyen gruba operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da Feyyaz Küçükkaraca'nın elebaşılığını yaptığı gruba yönelik düzenlenen "MAHZEN-18" operasyonunda elebaşı dahil 44 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

ASAYİŞ 23.03.2024 14:33:00 0
Ankara

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da Feyyaz Küçükkaraca'nın elebaşılığını yaptığı "Örgütsel Yapılanma Kapsamında" tefecilik suçunu işleyen gruba yönelik düzenlenen "MAHZEN-18" operasyonunda elebaşı dahil 44 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, adalete teslim edilmeye kararlı olduklarını belirterek, organize suç örgütleri ve çetelerin yanı sıra tefecilerin de yüce Türk adaletinden kaçamayacaklarını vurguladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da tefecilik suçunu işleyen bir grubun elebaşılığını yapan Feyyaz Küçükkaraca'nın da aralarında olduğu 44 şüphelinin yakalandığını duyurdu. "MAHZEN-18" adı verilen operasyonda ele geçirilen şüphelilerden 12'sinin tutuklandığını, 12'sine adli kontrol kararı verildiğini ve 1 kişinin ev hapsi cezası aldığını belirtti.

Bakan Yerlikaya, "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Organize suç örgütleri ve çeteleri olduğu gibi halkımızın huzurunu kaçıran tefecileri de adalete teslim etmeye kararlıyız. Hiçbiriniz yüce Türk adaletinden kaçamayacaksınız. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek." açıklamasıyla tefecilere yönelik kararlılıklarını vurguladı.


GÜNDEM
1

Sibergöz-35 operasyonu ile 48 dolandırıcı yakalandı: 500 milyonluk vurgun önlendi

2

İYİ Parti kurultayında kritik gün: Meral Akşener veda edecek

3

Lokanta ve kafelerde KDV oranları yükseldi: Hizmetler %10, alkollü içecekler %20 kdv'ye tabi!

4

42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu: 321 zehir tacirine gözaltı

5

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır

ASAYİŞ