Alec Baldwin'e kötü haber

Alec Baldwin'in görüntü yönetmeninin yanlışlıkla vurarak öldürdüğü olayda, yönetmenin eşi ilk adımı attı.

DÜNYA 4.11.2021 14:50:00 0
Alec Baldwin

Ünlü oyuncu Alec Baldwin'in hem yapımcısı olduğu hem de rol aldığı Rust isimli filmin setindeki trajik kazanın üzerindeki sis perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan ve hala dünya kamuoyunun en çok konuştuğu konu olmaya devam eden olay ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Hutchins'in kocasından çok konuşulacak bir hamle geldi. Haftalardır nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenen acılı koca ilk adımını attı.

Hutchins'in kocası avukat tuttu ve trajediyi mahkemeye taşıma kararı aldı.

BALDWIN'E KÖTÜ HABER

Aynı haberlere göre, 'ihmal sonucu ölüme sebebiyet verme' iddiası ile açılacak olan dava aralarında Alec Baldwin'in de olduğu pek çok kişiyi hakim karşısına çıkacak

BAŞKA KİMLER YARGILANABİLİR

Bu tip davalarda uzmanlaşmış bir avukat olan Michael L. Mandell olay ile ilgili dava açılmasına kesin gözüyle bakıldığının altını çizdi ve hakim karşısına çıkması muhtemel isimleri açıkladı.

Ülke basınına konuşan Mandell davanın prodüksiyon şirketi, Alec Baldwin ve Rust'un diğer yapımcılarını hedef alacağını belirtti ve Baldwin'in yapımcılardan biri olmasının onun yargılanma ihtimalini artırabileceğinin altını çizdi.

Mandell davanın iş güvenliğini baz alacağına kesin gözüyle bakıldığını bu nedenle filmin yapımcılarına karşı açılamasının beklendiğini de sözlerine ekledi.


GÜNDEM
1

Milli Eğitim Bakanlığı "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni kamuoyuna sundu

2

İstiklal Caddesi saldırganına 7 kez ağırlaştırılmış müebbet

3

Öğretmene saldıran veli yakalandı, adalete teslim edildi

4

Uzmanlar uyarıyor: Türkiye'de sıcaklıklar artıyor ve rekorlar kırılıyor

5

Mehmet Şimşek: "Enflasyonla mücadele için ilave adımlar atılacak"

EĞİTİM