Akşener'den İmamoğlu'na sert eleştiri

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu "İstanbul'u şahsi saplantısı haline getirenlerin neden olduğu vasatlık" ile yönetmekle suçladı.

SİYASET 18.02.2024 15:35:00 0
Akşener

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul programında yaptığı konuşmada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Akşener, İmamoğlu'nun İstanbul'u "şahsi saplantısı" haline getirdiğini ve şehri yönetmek için yeterli olmadığını savundu.

Akşener'den İmamoğlu'na sert eleştiri: "İstanbul'u şahsi saplantısı haline getirdi"

Akşener: "Mesela eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez. Mesela aklı, şahsi, siyasi hesaplarında; sureti İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez. Mesela sırtında ihmallerin, hataların, veballerin yükünü taşıyanlar da elinde parti içi çıkarların, koltuk kavgalarının, taht oyunlarının bayrağını tutanlar bu şehri yönetemez. Mesela gölgesine sığındıklarının emriyle hareket edenler de kendi gölgesinden cesaret alıp kibirle hareket edenler de bu şehri yönetemez."

Akşener: "Gelin artık İstanbul’u şahsi saplantısı haline getirenlerin neden olduğu bu vasatlık son bulsun. İstanbul’u kendi kariyerleri için zıplama tahtası haline getirenlerin çıkardığı gürültü İstanbul’un sesini daha fazla bastırmasın."


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM