AK Parti'li Çelik'ten 'Gazze' tepkisi

AK Parti Sözcüsü Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Netanyahu hükümetinin bir suç makinesi olduğunu ve uluslararası hukuka göre işlemediği suç kalmadığını ifade etti.

GÜNDEM 14.05.2021 15:27:00 0
AK Parti

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarıyla ilgili, "Dünyanın bu saldırganlığı durdurmaması, suç ve cinayet makinesi haline gelmiş Netanyahu hükümetinin seri katliamlara başlamasına yol açtı. Bundan sessiz kalan ve destekleyen herkes sorumludur" dedi.

Adına hükümet denilen bu yapının suç ve katliam makinesi olarak hareket ettiğini kaydeden Çelik, "Gazze'ye yaptığı saldırılarla tarihte farklı coğrafyalarda utanılacak ne kadar suç varsa hepsini işlemeye devam ediyor. Gazze'ye yapılan saldırılar açık ve net şekilde Filistinlileri topyekun yok etme ve katletme saldırılarıdır. Dünyanın bu saldırganlığı durdurmaması, suç ve cinayet makinesi haline gelmiş Netanyahu hükümetinin seri katliamlara başlamasına yol açtı. Bundan sessiz kalan ve destekleyen herkes sorumludur. Cumhurbaşkanımızın tüm dünyayı harekete geçirme gayretleri günlerdir sürüyor. Cumhurbaşkanımız dışında dünyayı harekete geçirmeye çalışan kimse gözükmüyor. Cumhurbaşkanımızın gayreti insanlık vicdanı ve adalet için Filistinli kardeşlerimizin yanında olan en güçlü iradedir" dedi.


GÜNDEM
1

Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor

2

Türkiye pazar günü sandığa gidecek

3

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

4

BIST 100 güne yükselişle başladı

5

Gazze'de ölü sayısı 32 bin 490'a çıktı

EKONOMİ