AK Parti’de deprem bölgesindeki 4 ile kritik atama!

AK Parti'nin Hatay, Şanlıurfa, Kilis ve Adıyaman il başkanlıkları değişti. Eski il başkanlarına teşekkür edilen açıklamada yeni isimler gece saatlerinde duyuruldu.

GÜNDEM 9.04.2023 10:24:00 0
AK Parti’de deprem bölgesindeki 4 ile kritik atama!

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ili etkiledi. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem bölgesinde enkaz kaldırma işlemleri sürüyor.

Milyonlarca vatandaş deprem bölgesini terk ederken yaklaşan seçimler öncesinde bölgede siyasi faaliyetler de yürütülüyor.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ve 35 gün kalan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçiminde dikkat çeken bir atama yapıldı. Liste faaliyetlerinin sürdüğü  AK Partide il başkanlıklarına yeni isimler getirildi.

Daha önce birçok yeni ismin ataması yapılan illere depremden etkilenen 4 il de eklendi.

Deprem bölgesindeki 4 ile atama

AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentlerdeki 4 il başkanlığına atama yaptı.

Adıyaman İl Başkanlığı'na vekaleten Emrah Erkan Bulucu, Kilis İl Başkanlığı'na vekaleten Mehmet Metin Karakuş, Şanlıurfa İl Başkanlığı'na vekaleten Ali İhsan Delioğlu ve Hatay İl Başkanlığı'na Mehmet Öntürk getirildi.

 


GÜNDEM
1

Kamu kurumlarında servisler kaldırılıyor, toplu taşıma kartı geliyor!

2

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere operasyon

3

Erzincan İliç'te heyelan faciası: 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

4

Sigara fiyatlarına yeni zam: Cep yakacak artışlar devam ediyor

5

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu görevini bırakacak

GÜNDEM