Adana'da eşini öldüren zanlı: Üzerime çok geldi

Çukurova ilçesinde yeni barıştığı eşini pompalı tüfekle öldüren zanlı tutuklandı. Zanlı kendisini görüntüleyen gazetecilere, 'Üzerime çok geldi' dedi.

GÜNDEM 14.12.2021 12:44:00 0
Adana

Adana'nın Çukurova ilçesinde yeni barıştığı eşi Nazik S.'yi (28) pompalı tüfekle öldürüp, kendisini polis ekiplerine ihbar eden Ömer S. (27) tutuklandı.Emniyetteki işlemleri tamamlanan katil zanlısı verdiği ifadede, 2015'te evlendiklerini, çocuk sahibi olamadıklarını ve bu konuda zaman zaman tartışma yaşadıklarını iddia etti.

"SUS YOKSA SENİ ÖLDÜRÜRÜM"

Olay günü de aynı konunun açıldığı, bu yüzden tartışmaya başladıklarını söyleyen zanlının eşine, "Sus, yoksa seni öldürürüm." dediği, bunun üzerine Nazik S.'nin de "Öldürmezsen adam değilsin." diye çıkışması üzerine tüfekle karısına ateşe ettiğini ileri sürdü.

"GÖZÜNÜ KIZIMIN PARASINA DİKTİ"

Nazik S.'nin babası Ali Kumsal, kızının çalıştığı giyim mağazasından çıkarıldığı için 48 bin lira tazminat aldığını ve katil zanlısının bu parayı istediğini belirterek, "Araları bozuldu, gözünü o paraya dikti. Sakın, kızıma iftira atmasın. Suçunu kabul etsin. 5 gün önce elimi öptü, kızımla barıştıklarını söyledi. Sonra da bunu yaptı" şeklinde konuştu.

ÜZERİME ÇOK GELDİ"

Sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine götürülen zanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilere de karısı için "Üzerime çok geldi. Benim parayla işim yok" ifadesini kullandı.Öte yandan Sancar'ın, oturdukları apartmanda 6 dairesinin olduğu, 3'ünü kiraya verdiği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen katil zanlısı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


GÜNDEM
1

TBMM Başkanı Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları için görüşmelere başlıyor

2

1 MAYIS'TA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ!

3

Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu

4

TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!

5

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki: "İhmalin bedeli ağır oldu"

SİYASET