Adalet Bakanı Yılmaz Tunç depremzedeleri dinledi!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adıyaman'da depremzedeleri ziyaret etti ve konteyner kentte aileleriyle bir araya geldi. Tunç, depremzedelerin sorunlarını dinleyerek notlar aldı.

GÜNDEM 8.07.2023 14:10:00 0
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç depremzedeleri dinledi!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adıyaman deprem bölgesine giderek depremzedeleri ziyaret etti ve sorunlarını dinleyerek taleplerini not aldı. Kahramanmaraş merkezli büyük felaketin ardından devletin deprem bölgelerine olan yardımları da devam ediyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yürütülen soruşturmalara ilişkin, "1750 şüpheli için işlem yapılmıştı. 351 şüphelinin soruşturması devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adıyaman Valiliği'nde gerçekleştirdiği görüşmeler ve basın açıklamasının ardından Adıyaman Belediyesi'ne ve AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı'na geçti. Burada yapılan siyasi temasların ardından Tunç, depremzedelerin bulunduğu Altınşehir Mahallesi'ndeki K-1 konteyner kentine geçti.

Adalet Bakanı Tunç, konteyner kentte kalan depremzedelerle bir araya gelerek onların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Her birinin taleplerini tek tek not alan Bakan Tunç, depremzedelerin yaşadığı zorlukları anlamak ve çözüm bulmak için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve yaralarının sarılması için devletin her koluyla yardımlarına devam edildiğini vurgulayan Bakan Tunç, depremzedelerin yanlarında olduklarını ve gereken her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adıyaman'daki ziyaretlerinin ardından Malatya'ya gitmek üzere Adıyaman'dan ayrıldı. Depremzedelerin taleplerini not aldığı ve deprem bölgelerindeki yardım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.


GÜNDEM
1

Nisan ayında enflasyon yüzde 3,18 artarak yıllık bazda yüzde 69,80'e ulaştı

2

Bursa dahil 77 ilde gerçekleştirilen operasyonda 156 şüpheli yakalandı

3

Bedelli askerlik ücreti zamlanıyor: Temmuzda 219 bin liraya çıkabilir!

4

Benzine ve motorine zam, otogaza indirim

5

ENAG nisan enflasyonu: %5,02! yıllık artış %124,35'e çıktı

EKONOMİ