UEFA’dan Gözlemci Cüneyt Çakır ve Sabri Çelik’e görev

UEFA gözlemcisi Cüneyt Çakır Bohemians Praha 1905 ile Bodo/Glimt arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu ikinci maçında hakem gözlemcisi olarak görev alacak.

SPOR 1.08.2023 16:13:00 0
 UEFA’dan Gözlemci Cüneyt Çakır ve Sabri Çelik’e görev

Sabri Çelik ise, Panevezys ile H. Beer-Sheva kulüpleri arasında oynanacak müsabakada hakem gözlemcisi olarak görev yapacak. 


 UEFA’dan Türk hakem gözlemcilerinden Cüneyt Çakır ve Sabri Çelik’e görev verildi. Çakır, Çekya’nın Bohemians Praha 1905 ile Norveç’in Bodo/Glimt takımlarının, Çelik ise Litvanya’nın Panevezys ile İsrail’in H. Beer-Sheva kulüpleri arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu ikinci maçlarında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak. Söz konusu iki karşılaşmada 3 Ağustos 2023 Perşembe günü oynanacak. 


 Bohemians Praha 1905 ile Bodo/Glimt karşılaşması Litvanya’nın Marijampole şehrindeki Marijampoleje Stadyumu'nda saat 19.00'da başlarken, müsabaka Çekya Futbol Federasyonu’ndan hakem Jan Petrik tarafından yönetilecek. 
 Panevezys ile H. Beer-Sheva mücadelesi ise Çekya’nın Prag şehrindeki Letna Stadyumu'nda saat 19.05'de başlarken, karşılaşmada Romanya Futbol Federasyonu’ndan hakem Marcel Birsan düdük çalacak. 
 


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM