Tanıdığının evine sığınan genç kadın, dini nikahlı eşi tarafından öldürüldü

Tanıdığının evine sığınan 34 yaşındaki kadın, kaldığı yeri öğrenen eşi tarafından eve açılan ateş sonucu ensesinden vurularak hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 10.07.2023 12:57:00 0
 Tanıdığının evine sığınan genç kadın, dini nikahlı eşi tarafından öldürüldü

 Olay, saat 02.30 sıralarında Siyahser Mahallesi 890 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dini nikahlı eşi M.M. ile sürekli tartıştığı ileri sürülen 34 yaşındaki Fatma Sema Çalışkan, son tartışmanın ardından 12 yaşındaki oğlunu da yanına alarak evden ayrılıp bir tanıdığının yanına gitti. Eşiyle tartıştıktan sonra alkol alan M.M. ise gece saatlerinde eşinin kaldığı evi öğrenip adrese gitti. Burada taşkınlık yapan M.M., daha sonra Fatma Sema Çalışkan'ın kaldığı odanın penceresine doğru 3 el ateş etti. Tabancadan çıkan mermilerden biri ensesine isabet eden genç kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Olayın ardından kaçan cinayet zanlısı M.M., polis ekipleri tarafından kısa sürede suç alet tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Hayatını kaybeden genç kadının cenazesi ise evde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Oğluyla birlikte Denizli'ye gitmek için otobüs bileti aldığı öğrenilen Fatma Sema Çalışkan'ın sürekli eşiyle tartıştığı ve tehdit edildiği iddia edildi. 
 
 


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM