Oryantiringte Türkiye dereceleri geldi

Amasya ilinde yapılan Ferhat ile Şirin Türkiye Oryantiring şampiyonasında Batman Gençlik Spor Karması Türkiye dereceleriyle döndü.

SPOR 24.06.2023 11:32:00 0
 Oryantiringte Türkiye dereceleri geldi

3 gün süren şampiyonada Batman GSM İl Karması Sporcularından birinci günkü yarışmada E14 B kategorisinde Abdullah Aydın Türkiye beşincisi oldu. 2. ve 3. günlerde yapılan yarışmalarda ise E8 kategorisinde Ömer Sefa Ökten Türkiye 3'üncü K14 B kategorisinde Asel Yalçın Türkiye beşincisi ve E10 B kategorisinde ise Hüseyin Keskin Türkiye 5'incisi oldu.

 3. günün sonunda yapılan sürat yarışmasında E14 B kategorisinde Murat Serhat Tarım'da Türkiye 4'üncüsü olmayı başardı. K12 B kategorisinde Buğlem Özlük finalde Türkiye ikincisi oldu. 

Batman Oryantiring İl Temsilcisi Recep Evcil, desteklerinden dolayı Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Safi Özperk'e, Spor Şube Müdürü Burak Eren'e ve emeği geçenlere teşekkür etti. İl Temsilcisi Evcil; “Oryantiring sporu her geçen gün hızla gelişen bir branş. Bizde elimizden geldiğince bu branşımızı yaymaya çalışıyoruz. Amasya ilinden birçok Türkiye derecesiyle dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. 


                                      


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM