Önce otomobile sonra kaldırımdaki çiçekliklere çarptı: 1 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosikletin önce otomobile, ardından da kaldırımdaki çiçekliklere çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

ASAYİŞ 22.09.2023 13:19:00 0
 Önce otomobile sonra kaldırımdaki çiçekliklere çarptı: 1 yaralı

 Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, motosiklet sürücüsünün bir an durduktan sonra aniden gaza bastığı ve direksiyon hakimiyetini sağlayamadığı görüldü. 


 Kaza; Aşağı Hisar Mahallesi Güllük Caddesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, havuzlu kavşak istikametine seyir halindeki Mehmet Çelik’in kullandığı 07 BIB 695 plakalı motosiklet, Gülveren Caddesi kavşağını geçtikten sonra yol kenarında park halindeki otomobile yandan çarptıktan sonra kaldırımda bulunan çiçekliklere çarparak durabildi. 


 Motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Mehmet Çelik, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 



 Aniden gaza bastı 
 Kaza anı yol kenarındaki iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıdı.

 Görüntülerde, motosikletin kavşağı geçtikten sonra çarptığı otomobilin arkasında kısa süre durduğu, aniden hareket eden motosikletin otomobile ve çiçekliklere çarptığı görüldü. 
                                         


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM