Maltepe’de 4 kadının hırsızlık oyunu: 2'si oyaladı, diğerleri çaldı

Maltepe’de bir giyim mağazasına gelen 4 kadından 2’si işletme sahibini oyalarken diğer 2 kişiyse kıyafetleri çaldı. İşletme sahibi daha önce de hırsızlık olayının yaşandığını, toplamda 4 bin liralık zararı olduğunu belirtti.

ASAYİŞ 25.10.2022 11:20:00 0
 Maltepe’de 4 kadının hırsızlık oyunu: 2

  Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 16.00 sıralarında Maltepe’de meydana geldi. İddiaya göre, bir giyim mağazasına müşteri gibi gelen 4 kadın ürünleri incelemeye başladı. Şüphelilerden 2’si ürünlerin fiyatlarını sorarak işletme sahibini oyaladı. Dükkânın girişinde bulunan ürünleri inceleyen diğer 2 kadın ise dükkân sahibinin dalgınlığından faydalanıp rafta bulunan kıyafetleri çalarak işyerinden çıktı. Yaşanan hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı. Öte yandan geçtiğimiz aylarda da hırsızlık olayının yaşandığını belirten işletme sahibi, toplamda 4 bin lira değerinde ürününün çalındığını belirtti.  
 
  “4 bin liraya yakın zararımız oldu” 
  Yaşanan olaya ilişkin konuşan işletme sahibi Cuma Serçek, “Şahıslar 4 kişi geldi. İçlerinden 2 kişi ürün sorma bahanesiyle beni arka bölümdeki raflara yönlendirdi. Onlar beni orada oyalarken diğerleri de kıyafeti çalarak çıkmış. Bu tarz hırsızlık olayını toplamda 5 kez yaşadım. 4 bin liraya yakın zararımız oldu” dedi.  
 

                                         


GÜNDEM
1

RTÜK'ten kişisel verileri ihlal eden televizyonlara ceza

2

Irak'ın kuzeyinde PKK'lılara büyük darbe: 32 terörist etkisiz hale getirildi

3

Ümraniye'de otobüs şoförüne silahlı saldırı

4

Saraçhane'de polise saldıran 29 kişi gözaltına alındı

5

Nisan ayında enflasyon yüzde 3,18 artarak yıllık bazda yüzde 69,80'e ulaştı

GÜNDEM