En acı Öğretmenler Günü

Terör örgütü PKK/YPG'nin Karkamış'a yaptığı roketli saldırıda görevi başında şehit olan Ayşenur Alkan, ilk Öğretmenler Günü'nde mezarı başında anıldı.

GÜNDEM 24.11.2022 13:18:00 0
 En acı Öğretmenler Günü

  Gaziantep’in Karkamış ilçesinde terör örgütü PKK/PYD’nin roketli saldırısında şehit olan Ayşenur Alkan’ın ailesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mezarı başında gözyaşı döktü.

Türk bayraklarıyla donatılan kızının mezarında gözyaşı döken anne Hayriye Alkan, kızının öğrencilerinin Öğretmenler Günü'nü bir hafta önceden kutladığını söyledi.

Kızının, öğrencileri tarafından çok sevildiğini belirten anne Alkan, öğrencilerinin bir hafta önceden onun için resimler yaptığını ifade etti. 

Türk bayraklarıyla süslenmiş mezarda uzun süre gözyaşı döken aile, “Bayrağımız hep dalgalansın” diyerek teröre lanet okudu. 

Faciayı önledi

Gaziantep'in Karkamış ilçesine roketlerin düşmeye başlaması ile birlikte Kocatepe İlkokulunda bulunan ve sınıflardaki öğrencileri sığınağa götürmek için harekete geçen Ayşenur Alkan, öğrencileri başarılı bir şekilde sığınağa götürdü.

Okulun koridorlarını kontrol eden Alkan'ın öğretmenler odasına baktığı esnada okul bahçesine düşen roketten saçılan şarapnel parçaları ile hayatını kaybettiği ortaya çıktı. 



                                         


GÜNDEM
1

Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu

2

TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki: "İhmalin bedeli ağır oldu"

4

İçişleri Bakanı: DEAŞ'lı terörist Beykoz'da yakalandı

5

MİT Hakurk'ta 15 teröristi etkisiz hale getirdi

SİYASET