Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt'ta!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'ta düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Mahalli İdareler Seçimlerinde tüm Türkiye'ye örnek olacak bir destek beklediğini ifade etti.

GÜNDEM 8.07.2023 16:21:00 0
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yüksek oyu aldığı illeri ziyaret turuna Bayburt'ta başladı. Bayburt Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen mitingde konuşan Erdoğan, "28 Mayıs'taki sonuçlar şu anda Bayburt'ta kendisini gösteriyor. Bayburt, bahçesi, bağı ve ırmağıyla adeta cennet bahçelerinden biri gibidir. Hak ve halk aşıklarının gül devşirdiği hikmet bahçelerinden biri olan Bayburt'u, kalbi duygularımla selamlıyorum" dedi.

Erdoğan, Bayburt'un yiğitlik ve kahramanlıkla anılan bir şehir olduğunu belirterek, Bayburt'un son seçimlerde gösterdiği destekle eşi benzeri olmadığını bir kez daha kanıtladığını ifade etti. Kendisine destek verenlere teşekkür eden Cumhurbaşkanı, "Dik duracağız, endişelenmeyeceğiz. Rabbim yol arkadaşlığımızı daim eylesin" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt halkının Türkiye'nin geleceğine sahip çıktığını vurgulayarak, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Bayburt'un tüm Türkiye'ye örnek olacak şekilde yine rekor bir destek beklediğini söyledi.

Erdoğan ayrıca, Bayburt'a olan şükran borcunu yeni eserler ve hizmetlerle ödemeye çalıştıklarını belirterek, bugün 36 projenin resmi açılışını gerçekleştirdiklerini ifade etti. Toplam yatırım bedeli 2 milyar 689 milyon lirayı aşan bu hizmet ve projelerin Bayburt'a hayırlı olmasını dileyen Cumhurbaşkanı, emeği geçen bakanlıklar ve kurumlar tarafından yapılan çalışmaları tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingde 40 bin kişinin bulunduğunu belirterek, Bayburt'un yine en üst sıralarda yer aldığını vurguladı.


GÜNDEM
1

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

2

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

4

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

5

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

GÜNDEM