Beşiktaş'ta Arthur Masuaku şoku!

Beşiktaş, Kongolu futbolcu Arthur Masuaku'nun yapılan MR görüntülemesinde, uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiğini açıkladı.

SPOR 25.08.2023 17:17:00 0
 Beşiktaş

 Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu'nda Dinamo Kiev ile oynadığı maçta sol uyluk arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen Arthur Masuaku'nun yapılan MR görüntülemesinde, uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildi. Kulüpten konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda Dynamo Kiev ile oynadığı müsabakada sol uyluk arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Arthur Masuaku’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Arthur Masuaku’nun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. 


 Arthur Masuaku, bu sezon siyah-beyazlı formayla 4'ü UEFA Avrupa Konferans Ligi, 2'si Süper Lig olmak üzere 6 maça çıktı ve 2 de asist yaptı. 
29 yaşındaki futbolcu, Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri için açıklanan 27 kişilik kadrosuna da dahil edilmişti. 
 


GÜNDEM
1

Türkiye'den İsrail kararı! Tüm ticaret ilişkileri durduruldu

2

İki lider arasında kritik görüşme: özgür Özel AK Parti Genel Merkezi'nde

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da irkçı saldırılar örtbas ediliyor

4

Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi

5

İstanbul'da nisan ayında fiyatı en fazla artan ve azalan ürünler belli oldu

SİYASET