Aile süsüyle uyuşturucu sevkiyatı

Adana’da kendilerine aile süsü vererek yolculuk yapan teyze ve yeğen 4 kilo 700 gram esrar ile yakalandı. Yeğen tutuklandı, teyze ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı..

GÜNDEM 30.03.2022 15:31:00 0
 Aile süsüyle uyuşturucu sevkiyatı

  Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu madde taşındığı bilgisine ulaşınca harekete geçti. Polis, D-400 Karayolu üzerinde seyir halinde olduğu belirlenen otomobilin peşine düştü. Uygulama noktasında durdurulan otomobilde narkotik köpek Aşil ile arama yapıldı. Aşil’in, otomobilin arka tamponuna tepki vermesi üzerine yapılan detaylı aramada; yakıt deposu ile çamurluğun arasına zulalanmış 4 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Otomobil sürücüsü V.K. (37) ile yanındaki teyzesi Z.D. (51) gözaltına alındı. 


  Emniyete götürülen V.K. ifadesinde, “Uyuşturucu maddeyi kullanmak için aldım. Teyzemden korkup, çekindiğim için de sakladım” dedi. Z.D. ise akraba ziyaretine gitmek için yeğenine eşlik ettiğini, uyuşturucu maddeden haberinin olmadığını öne sürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen V.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Z.D. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
 


GÜNDEM
1

Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor

2

Türkiye pazar günü sandığa gidecek

3

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

4

BIST 100 güne yükselişle başladı

5

Gazze'de ölü sayısı 32 bin 490'a çıktı

EKONOMİ