6 ŞEHİRDE KORKUTAN VAKA ARTIŞI!

Koronavirüs salgını hayatımızın her alanını olumsuz olarak etkilemeye devam ediyor. Gelen son dakika haberine göre 6 şehirde vaka sayısının arttığı ve bu sebeple karantina uygulamalarının başladığı belirtildi.

GÜNDEM 23.10.2020 22:28:00 0
6 ŞEHİRDE KORKUTAN VAKA ARTIŞI!

İşte vaka artışının yaşandığı 6 il ve detaylar..Koronavirüs salgınında kötü haberler gelmeye devam ediyor. Ülkemiz genelinde artan vaka sayıları, karantina haberlerini de fazlalaştırmaya devam ediyor.

BALIKESİR

Karantina haberinin ilki Balıkesir'den geldi. Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı Adaören Mahallesi'nde bazı vatandaşlarının koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından karantina uygulaması başladı.

TUNCELİ

Tunceli ilinin Çemişgezek ilçesine bağlı Kıraçlar Köyü'nde koronavirüs vakalarının artması sebebiyle, 23 Ekim'den itibaren başlamak üzere 14 günlük karantina başladığı ifade edildi.

 

SİNOP

Sinop'un merkezine bağlı Sarıkum Köyü'nde de 14 günlük karantina uygulaması başladı. Konuyla ilgili Kurul, Akbaş Köyü'ne bağlı Merkez Mahallesi'ndeki karantina uygulamasının sona erdiğini belirtti.

ERZURUM

Erzurum'un Oltu ilçesinin Nüğürcük Mahallesi'nde bazı vatandaşların koronavirüs testinin pozitif çıkmasının üzerine filyasyon çalışmalarının başladığı mahalle karantinaya alındı.

ADIYAMAN

Son dönemde karantina uygulamalarının arttığı Adıyaman'dan bir kötü haber daha geldi. Pozitif vakaların artması sonucunda bugün 128 ev karantina altına alındı.

 

KARAMAN

Karaman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İl Salgın Denetim Merkezi ve kolluk kuvvetlerince taziyelerin denetlenmesine, cenazelerde, cami önlerinde veya halka açık alanlarda toplumumuzun örf ve adetlerinden merhum pişisi, helvası gibi toplu yiyecek içecek ikramının yapılıp dağıtılmasının engellenmesine oy birliğiyle karar verilmiştir" denildi.


GÜNDEM
1

Gazze'de can kaybı 32 bin 623'e yükseldi

2

Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor

3

Türkiye pazar günü sandığa gidecek

4

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

5

BIST 100 güne yükselişle başladı

DÜNYA