5. kez çıktığı yüksek gerilim hattında akıma kapılan şahıs ağır yaralandı

Karabük’te psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen ve beşinci defa yüksek gerilim hattına tırmanan bir kişi binlerce voltluk akıma kapıldıktan sonra yere düşerek ağır yaralandı.

ASAYİŞ 21.09.2023 16:18:00 0
5. kez çıktığı yüksek gerilim hattında akıma kapılan şahıs ağır yaralandı

Olay, merkeze bağlı Cumayanı köyünde meydana geldi. Daha önce 4 defa çıktığı yüksek gerilim hattı direğinde intihar girişiminde bulunan Yılmaz Güllüoğlu, bugün 5. kez aynı direğe çıktı. En son geçtiğimiz hafta da aynı direğe çıkan şahıs, bu kez çıktığı direkte yüksek gerilim hattına temas edip binlerce voltluk akıma kapıldı.

 Bir vatandaş tarafından cep telefonuna saniye saniye yansıyan o anlarda akıma kapılan şahıs dumanlar içerisinde metrelerce yüksekten yere düşerek ağır yaralandı. Güllüoğlu, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede kalbi duran şahıs doktorların müdahalesiyle yeniden hayata döndürüldü. 
 Hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilen şahsın akıma kapılma anlar ile geçen hafta tırmandığı elektrik direğindeki o anlar cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. 
                                  


GÜNDEM
1

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

2

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

3

Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

4

Sibergöz-35 operasyonu ile 48 dolandırıcı yakalandı: 500 milyonluk vurgun önlendi

5

İYİ Parti kurultayında kritik gün: Meral Akşener veda edecek

EKONOMİ