4 Temsilcimiz Avrupa'da ter dökecek

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bu akşam Türk gecesi yaşanacak. Trabzonspor ile Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde, Başakşehir ile Sivasspor ise UEFA Konferans Ligi'nde UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ter dökecek.

CANLI YAYIN 3.11.2022 10:59:00 0
4 Temsilcimiz Avrupa

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda üst tura yükselmeyi garantileyen Fenerbahçe, liderlik mücadelesi verdiği Fransız temsilcisi Rennes ile kozlarını paylaşacak. Grupta her iki takımın da 10'ar puanı bulunuyor. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda bu akşam 19.45'te başlayacak olan karşılaşmada Sırp hakem Novak Simovic düdük çalacak. Zorlu mücadele, Exxen üzerinden izlenebilecek.

Trabzonspor avantaj peşinde

Temsilcimiz Trabzonspor'un yer aldığı UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda ise durum çok daha karışık. Grupta 9 puanlı Ferençvaroş'un ardından ikinci sırada yer alan Trabzonspor'un 6 puanı bulunuyor. Gruptaki diğer ekipler olan 6 puanlı Monaco ile 3 puanlı Kızılyıldız'ın Avrupa iddiası da devam ediyor.

Bordo mavililer, ilk maçta kendi sahasında 2-1 yendiği Sırbistan ekibi Kızılyıldız ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Saat 22.00'de başlayacak olan maç, Rajko Mitic Stadyumu'nda oynanacak. 

Başakşehir, İtalyan deplasmanında

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu'nda 10 puanla zirvede yer alan temsilcimiz Başakşehir, 7 puanlı İtalyan ekibi Fiorentina ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İtalyan temsilcisini ilk maçta kendi sahasında 3-0 yenen Başakşehir, sahadan en az beraberlikle ayrılarak grubu birinci sırada tamamlamak istiyor.

Bu akşam saat 19.45'te başlayacak zorlu mücadeleyi, Hollandalı hakem Allard Lindhout yönetecek. Katşılaşma Artemio Franchi Stadı'nda oynanacak.

Sivasspor liderliği sağlama almak istiyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi C Grubu'nda mücadele eden bir diğer temsilcimiz olan Sivasspor ise sahasında Romanya ekibi Cluj'u ağırlayacak. Maç öncesi her iki takımın da 7 puanı var ancak Sivasspor deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldığı için liderlik koltuğunda oturuyor. Grubun diğer ekipleri Slavia Prag ve Ballkani'nin ise dörder puanı bulunuyor.

Grubundan lider olarak çıkmak isteyen Sivasspor, bu akşam saat 22.00'de başlayacak mücadelede Cluj'u ağırlayacak. Karşılaşmada Norveç hakem Rohit Saggi düdük çalacak. 


GÜNDEM
1

Bakan Uraloğlu’ndan Bursa'ya yeni otoyol müjdesi

2

Afrika sıcakları kapıda! Çarşamba günü dikkatli olun

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarım ve kırsal kalkınma süreci başlatıyoruz

4

Emeklilere yeni imkanlar: SGK'dan sağlık ve sosyal hizmetlerde devrim

5

Bursa dahil 77 ilde "MERCEK-19" operasyonu

EKONOMİ